2011. április 28., csütörtök

Vicces szülők

Tényleg úgy gondolom, hogy a kisbabák szórakoztatására kitalált tárgyak, játékok jó része kezdetben erősen a szülőt szórakoztatja, nincs ez másként a ruháknál sem. Sőt különösen ott nincs. Már a babaexpo előtt szert tettünk az első vicces darabra, aminek a plusz története az, hogy amikor KáeMmel összejöttünk, akkor unokaöcsém 4 éves körül volt és tényleg duracellel ment, szóval nyugodtan elfért volna rajta egy az alábbi bodyból (vagy ennek pólóverziójából:P):


A fenti darabbal egyébként Brigicééket is annyira meggyőztem, hogy nekik is kellett vadásznunk egyet, persze megfelelő méretben;) A kiállításon sikerült, pedig ott ahol mi vettük is lepakoltattam az egész polcot az eladólányokkal, hogy találjunk megfelelő méretet, de nem volt. Sebaj, végülis csak meglett:)


A második darabot a kiállításon láttuk meg...tanakodtuk, hogy Jade cicának kéne keresni méretben (elvégre nálunk - egyenlőre legalábbis - ő a főnök), de aztán maradtunk a babaruhánál:)

A babaexpo egyébként tele volt ilyen-olyan vicces feliratokkal rendelkező ruhákkal, ebből arra kell következtetnem, hogy a szülök többségét nem is nehéz meggyőzni/szórakoztatni:)