2009. október 15., csütörtök

Fekete pontot kaptunk…

...és ennek még örülünk is:) Elmentünk végre a dokibácsihoz, aki annak rendje és módja szerint megmutatta nekünk az ultrahangon a Pontocskánkat. Meglepődtünk, mert az eddig látott ultrahang képeken számunkra nem volt ilyen nyilvánvaló, hogy bizony melyik fekete pont lehet a „gyerek” a sok fekete pont közül, de a sajátot egyből észleltük és láttuk. Kaptunk képet is:




Aztán elmondta a doki, hogy jó helyen van megtapadva, teljesen megfelelő a mérete, de a hivatalos terhes gondozásomat, majd csak a négy hét múlva esedékes találkozásunk alkalmával kezdjük meg. Akkor intézzük a kiskönyvet és adja a beutalókat a vizsgálatokra. Addig is szedjem a vitamint (Femibion és MagneB6), semmi sincs megtiltva (ha kívánjuk szerethetjük is egymást…ezt szó szerint így fogalmazta), ha lázas lennék akkor Panadolt (esetleg hűtőfürdőt/borogatást) engedélyezett csillapítónak, más gyógyszert nem. Mondta, hogy hízás egy gramm sincs engedélyezve:) Mondta, hogy ha valami gond lenne, akkor jelentkezzünk, de nem lesz:) 10000 forintot fizettünk, s elköszöntünk.

Azért reggel még csináltam egy tesztet, ami már annyira pozitív volt, hogy lényegében abban a pillanatban, hogy érintkezett a vizelettel máris látszott a meglehetősen erős második csík: