2014. november 21., péntek

Kéz-láb-száj 2.0


A betegség amit nem lehet kétszer elkapni, ellenben van a és b verzió. Tavaly nyáron megvolt ugye az az a…most bejött a b.

Bogyka lába

Bogyka kezdte szerda éjjel - akkor mondjuk még nem is sejtettük, hogy mi a szitu, csak délután adták azzal haza a bölcsiből, hogy nézzük, mert hátha. És este már mentek is apával Koóshoz, hogy akkor íme a gyerek szája egy merő pötty. Pénteken itthon velünk, borzalmas hisztik és nyűgösség közepette.

Péntek éjszakára,illetve főként szombatra a két szélsőség is belehúzott. Mazsinak a lába, szája. Zsebinek a keze-lába-szája. Nem viselték jól. Mi sem…főleg, hogy Bogyka már kezdett jobban lenni:S

A szombat-vasárnap cseppet katasztrófa volt…Bogyka jól volt és eleven. Zsebi bágyadt és hisztis, alig evett, de legalább ivott. Mazsinál még az ivás is határozott küzdelem volt. 
Mazsi popsi-láb:S
Hétfőn jött a doki néni, hogy megnézze őket, Bogykát keddtől engedte bölcsibe, Zsebire meg azt mondta csütörtökre már ő is ovi-kész állapotban lesz.

Zsebi szája
A hétfő még nem volt egyszerű Zsebbel, még mindig bágyadt és nyűgös volt. És Mazsi is csak kis mértékben evett jobban. Keddre Mazsi már visszaállt a normál kerékvágásba és Zsebi is klasszisokkal jobban volt. Szerdán már úgy viselkedett, mindenki, mint általában ;) Azért Zsebi lábán még maradt nyoma a betegségnek, de csütörtöktől már tényleg ment óvodába.

Zsebi lába