2012. november 8., csütörtök

Csodabent - 4D UH Bogyó

Zsebis történet után, most biztosra akartam menni és olyan helyre menni, amiről tényleg csak jót találok, ahol elégedettek a leendő szülők, no és ahol profi az UH. 

Mosoly bent és kint:)
Megtaláltam:) Ódákat zengtek róla, a kitett képek alapján pedig abszolút meggyöző volt a hely. Az ár az nem volt teljesen egyértelmű, de ennyi baj legyen. A dokit is nagyon dicsérték, így nagyon remélem, hogy sikerül hozzá kerülni…nos ez nem sikerült. 

Ásító Bogyó...kihagyhatatlan kép;)
A szonográfus néni nagyon kedves volt, bár kétségtelenül nem az eszéért vagy a megfigyelőképességéért szerettük:P De mindenképpen lelkes volt, segítőkész és barátságos. Ahogy a neten is írták, ránk szánták az időt, közel háromnegyed órán át nézegettük Bogyót. Méregettünk is természetesen. Itt is lehetett volna kicsit többet kihozni a dologból, de alapvetően elégedett vagyok. Bogyó mondjuk tökéletesen együttműködő volt, jól fordult, éppen annyit mozgott, amennyit kellett. Remek videó és képek készültek.:) Egyébként a képek alapján úgy tűnik a gyermek fénymásolóval készült, még a grimaszai olyanok voltak, mint a bátyáé. Kíváncsi leszek, hogy megmarad-e ez a hasonlóság később is:)

Morcoskodó
Összességében tényleg kellemes óránk volt. 12.500 forintot fizettünk a teljes körű szolgáltatásért (Vizsgálat 9.500+Videós dvd 2.000+Fotós cd 1.000), amihez ajándékba kaptunk egy kinyomtatott képet. Illetve egy csomó kupont, amit itt-ott le lehet vásárolni…második gyereknél mondjuk annyira már nem hasznos kuponok, de értékeljük az igyekezetet. Egészségpénztári számlát is kapunk - önként ajánlották - postázzák utánunk. 

Angyalka...a klón:P
Szóval a lényeg a lényeg, őket tényleg jó szívvel tudom ajánlani, persze nyilván ehhez az is hozzájárul, hogy együttműködő volt Bogyó is, mert ugye Zsebivel anno nem volt könnyű dolga a néninek.