2014. április 27., vasárnap

Seholsziget - Nőtincs

Mivel az időjárás-jelentés kamunak bizonyult (mint mostanában általában:S), így ma ismét felkerekedtünk, ezúttal Nőtincs felé véve az utat, hogy meglátogassuk a sokak által ajánlott Seszit:D


A magyar utak remek kitáblázottságára tekintettel tettünk némi kitérőt, de még így is ott voltunk 45 perc alatt. A bejárattól rövid sétára remek parkoló van kialakítva, kényelmesen elfértünk benne a busszal is. A fiúk ügyesen sétáltak a bejárathoz, aztán a jegyvásárlást követően a függőhídon befelé:) 


A jegyárak teljesen barátiak, sőt csomó féle kismamás kártyára van ilyen-olyan kedvezmény. A jegyen felül kell azonban fizetni minden extra mókért, ezek sem elszálltan drágák egyébként. A plusz zsetonokat már bent lehet megvásárolni. Van lovaglás, kisvonat, lovaskocsi…meg nem is tudom még mik. A belépőben pedig benne foglaltatik az állatpark megnézése, az állatsimogató, meg a sokféle játszótér. 

Tízóraira friss kemencés pogácsát kínálnak, ebédre pedig kétféle házi készítésű menüt…főként bográcsos egytál ételek, meg ha jól láttam pizza is van...legközelebb remélem lesz lehetőségünk megkóstolni is az ebédet, mert igazán jól hangzott a kiírás alapján ;)


A hangulat nagyon családias, mindenki nagyon kedves volt. Szaladgálási- és játék-lehetőség pedig millió adódott a fiúknak. Zsebi kipróbálta a lovaglást (pár perc, de rendes nagy lovon), erre két éves kortól van lehetőség. Tervben volt a kisvonat és a lovaskocsizás is, de ezek már nem fértek bele az ott töltött két órába…mert hogy Bogyka mandátuma ismét lejárt. 


Nem bántuk, mert biztosan ígérhettük a kedvesen búcsúzó pénztáros néninek, hogy visszatérünk - konkrétan következő hétvégére is beterveztük. Rendezett, nem volt tömeg, korrektek az árak és nagyon élvezték a legények is. Legközelebb talán inkább délután megyünk, mert a nyitástól a délutáni alvásidőig nincs elég idő minden mókát kipróbálni. S arra még egy kicsit várni kell, hogy Bogyka is gond nélkül bírjon ki egy napot alvás nélkül. :)