2014. április 4., péntek

Mazsi - 2. hónapos

Az első hónapról, meg még ennek az első feléről is a kórházazás a információ. De azért nézzük a szokásos listát, amit tudok belőle :) Ez egyenlőre nem lesz túl kimerítő, főként, mert bevallom kicsit később készült el, mint a valós hóforduló…najó sokkal később;) - Milyen praktikus is a visszadátumozási lehetőség:)

Kicsit sem könnyes búcsú a kórháztól
Adatok: 4,97 kg, 58,5 cm. Furcsán kicsi a testvéreihez képest, persze így is teljesen jó súlyban van, már szépen utolérte magát. Ruhákból még simán jók az 56-osok. Pelukából az 1-es Premium Care végét járjuk.


Alvás, evés…alias napirendetlenség: Nyilván még nincs napirendje. De szépen igyekszik belesimulni az életünkben, az első napok káosza után;) Mindenesetre szépen és lelkesen eszik, gond nélkül. Finoman szólva is kevesebbet bukik, mint a testvérei. Alszik sokat, éjszaka is maximum egyszer ébred. A cici többnyire nem elég neki, egyenlőre a korábban lefejt és fagyasztott anyatejjel tudunk pótolni. 



Kimittud: Nyilván nem tett jót neki a kórházi időszak, a nyugatók, a lekötözés. De azért ügyeskedik már ő is. Szépen kinyomja magát hason. Mosolyog :) 

Fog: még semmi jelek…a jól látható csírákat leszámítva:) 

EÜ: Kontroll a sebészeten, meg időnként Koós doktornő is ránézett. 

Hordozás/utazás/egyebek: Még nem volt hosszabb utazás, de tervben van. Ma viszont megkezdtük Lillánál a Dévény tornát, aki javasolt pár további vizsgálatot. 


Aktuális becenevek: Mazsi, Mazzsantó, Mazsfülű, Mizsmazs, Mazsola…nem tudom a kórház óta neveztük-e Alexnek, mert már elve fura, hogy ő ilyen sokáig a keresztnevén emlegetődött. 


Tesók: Imádják, imádja őket. Zsebi komoly nagytesó módjára etet, itatja, simogatja, csitítgatja. Bogyka mozdulatai nem annyira finomak, de nem közeledik durván ő sem. 


Jade vs. Mazsi: Bújuk hozzá a cica, puszilgatja…eddig vele a legközvetlenebb a Jade…illetve így első pillanattól, mert ugye mostanában Bogyka és macska szerelem van;)