2015. március 11., szerda

A hozzászólásokról…

Krisztinél (zárt blog!) felmerült a dolog és gondoltam itt reflektálok rá kicsit bővebben. Szeretem olvasni a blogokat a zártakat és nyitottakat egyaránt, a saját ütememben, tehát ez időnként azt jelenti, hogy napokig (hetekig?) nem, aztán ömlesztve mindent. Ezért pl. ritkán látom értelmét a kommentelésnek, mert hát hosszabb idő távlatából már mit és minek ugye…meg amúgy egyáltalán is.

Szívesen olvasok és írok (beszélgetni is szeretek, írásban, de erre a skype, a viber és az iMessage adta lehetőségeket sokkal alkalmasabbnak érzem, mint egy blogot), de nagyon utálok kommentelni, sokszor pedig nem is érzem magam feljogosítva rá, és ezzel el is érkeztünk oda, hogy nálunk miért is nem lehet élni a hozzászólás lehetőségével. Ahogy már korábban is leírtam, nem gondolom, hogy a téma megköveteli, akinek mégis kérdése, megjegyzése, vagy javaslata van, az természetesen továbbra is megkereshet a palackpostán keresztül.

Szóval a lényeg, hogy ezután se várjatok tőlem sok hozzászólást ;) Aki szeretne velem beszélgetni, annak szívesen adok más elérhetőséget :)