2015. április 29., szerda

Egy percesek…

…nyilván lenne miről írni, és kerülnek is fel bejegyzések…csak visszamenőlegesen, mert eddig elmaradtak. De azért van néhány apróság, aminek jó lenne, ha nyoma maradna itt is, nem csak a fotók között ;)

- Zsebi volt egyedül nyaralni Imamánál…többször is, nagyon ügyes volt, jól viselkedett és nem volt semmi sírás utánunk. Nyilván kitörő lelkesedéssel fogadott mindenkit a családból mikor érte mentünk. 

- Bogyka is kedvet kapott, mi pedig nem álltunk ellen, ő is mehetett. Közel másfél hét jutott neki, ő sem sírt, csak amikor meglátott a kapuban és az zárva volt pityeredett el, hogy nyissa ki a mama és engedje őt haza (majd megzabáltam). Ő is kitörő lelkesedéssel fogadott mindenkit :) Aztán amíg összecuccoltuk a hazautat, illetve a tesói pörögtek egyet, elég sokszor elmondta, hogy menjünk már, egyedül beült a kocsiba (lévén busz, ez nem annyira egyszerű egy 2,5évesnek), magára húzta a pajzsot is és csak sürgette a tesóit…és persze hívta a Imamát, hogy jöjjön velünk:P

- Zsebi megjárta velem a munkahelyemet (kétszer is), meg egyszer az apukájáét is. 

- Zsebivel alakulni látszott az éjszakai pisi téma (erről a hosszú-hosszú útról majd készül a bejegyzés)…meglátjuk.

- Hivatalosan is kijelenthető, hogy Mazsi beszokott a bölcsibe és beleszeretett Meli nénibe…ezzel komoly konkurencia harc indult a két kicsi között…egyenlőre Meli néni simán bírja mind a kettőt :)

- Terveink szerint jövő év februárjától Bogyi is ovis lesz…meglátjuk ;)

- Nyárra Zsebi visszatér az Aranytücsökvárba a tesóihoz…

- A kicsihez és a középsőhöz még mindig 1+n alkalommal kelünk éjszaka..fejenként, mert persze a legritkább esetben időzítik egyszerre az ébredést.

- A három gyerek mellett egy mosoda korrekt és gyorsan megtérülő beruházásnak tűnik :P

- Egyszerre fürdik és nagyjából egyszerre kerül ágyba a három legény...19-20 között van valamikor pancsi és utána ágyba...Mazsi a tejcivel korrektül elalszik egyedül általában, Bogyi mellé be kell feküdni, Zsebi meg teljesen változóan éli meg a lefekvés és elalvás kérdéskörét. 

- Jó velük, imádjuk őket. Egyre cukibban eljátszanak együtt. A két naggyal pedig már királyul lehet együtt társasozni.

- A két kisebb egészen másként dackorszakozik, mint Zsebi…ezek ketten színészek. A látvány elemekben hisznek és azonnal földre vetik magukat, ha valami nem tetszik…ellenben könnyebb velük tárgyalni (persze ki tudja mit hoz még a jövő)

- A két nagyobb már lelkesen tolja a pici legot. Így vélhetően Mazsinak a duplózásból már kevesebb fog jutni, bár azért azzal is sokat nyomulnak még. :)

Biztos van még ezer meg egy dolog, de most ennyi jut eszembe…majd írok még :D