2009. december 9., szerda

Kontroll v1.

Mert lesz v2 is:) Első körben nem a saját dokimat látogattuk meg, hanem előtte este KáeM egy ismerősét: Kaposváron látogattuk meg Dr. Rák Tibort a magánrendelésén. KáeM korábbról ismeri, így teljes mértékben protekciósként mentünk hozzá, ennek ellenére időpontra. Tekintettel arra, hogy munka után tudtunk indulni az utolsók voltunk arra a napra. Érkezésünkkor két hölgy és egy úr ült a váróban. Az egyik hölgy csak az éppen bent lévő lányára várt, a másik hölgy volt még előttünk, de picivel a megbeszélt időpont után így is bejutottunk. Ilyen a pesti orvosomnál csak akkor fordul elő, ha órákkal korábban odamegyünk:P



A váró és a rendelő egyébként nagyon kulturált és ízléses. A váróban ki vannak függesztve az árak is, amit én nagyon korrektnek tartok. Egyébként jóval a pesti árak alatt dolgozik, de a pontos számokat nem írtam fel.






Nem tudok nyilatkozni róla, hogy kvázi idegenekkel milyen lehet a doktor úr, de velünk nagyon kedves, barátságos és segítőkész volt. Minden kérdésre válaszolt, mindent elmondott, amit szerinte érdemes tudnunk. Javasolt további vizsgálatot is, amit mi – tekintettel arra, hogy elmondta, hogy függetlenül a vizsgálat eredményétől nem igazán tudnak mit kezdeni az esetleges problémával – elvetettünk.



Közel egy órát beszélgettünk, s nem fogadott el semmit. Információk róla itt és itt. Mi a saját magán rendelésén voltunk, erről viszont nem találtam a neten információt.



Igazából plusz kontrollnak szántuk a saját dokim mellé, mert azért ahhoz, hogy hozzá járjunk hosszabb távon nagyon messze van, de jó volt hallani még egy szakvéleményt, annál is inkább, mert mint másnap kiderült csak két apró mozzanatban tért el a saját dokimétól.