2012. február 24., péntek

Gekkozunk



Január 27-én voltunk a felmérésen, ahol igencsak sikerült lenyűgözni Évát. :) Mi a magunk részéről komoly fenntartásokkal indultunk, egyrészt azért amit Szilvi (védőnő) mondott, másrészt, amit magam is találtam itt-ott, harmadrész pedig a helyszín miatt. Utóbbi, amikor beértünk a Gekko saját helyiségébe már szertefoszlott. Éva pedig egy bűbáj, azonnal az ujjaköré csavarta Zsebit és viszont;)


Egy hónapra iratkoztunk be, első körben, azzal, hogy meglátjuk milyen a másik anyuka-baba, hogy tetszenek nekünk az órák és egyáltalán….aztán kiderült, hogy a másik páros nem tud jönni mégsem, így maradtunk csak mi. Aztán megint új infóval gazdagodtunk, nevezetesen, hogy Éva már csak egy hónapot lesz, utána elbúcsúzik a Gekkotól és csak a logopédiának szenteli magát (a családján kívül természetesen). Így a négy alkalom után, gyorsan még négyet lebeszéltünk vele…ez végülis most heti két alkalmat jelent. Viszont, ha Ő elköszön, mi is búcsúzunk, mert őszintén megvallva, a másik hölgy nem nyerte el osztatlan szimpátiánkat. 


Viszont arra mindenképpen jó ez a pár alkalom, hogy (fejlesztő) játékötleteket és néhány új mondókát gyűjtsünk be. Sok játék nem volt újdonság, mert magunk is játszottuk már Zsebivel, de azért tudtak újat mutatni. Nyilván nem minden arat osztatlan sikert Zsebinél, de azért a játékok többsége tetszik neki.



Még négy alkalom van vissza elvileg, utána állandó programnak marad a Dévény-torna és természetesen az úszás, amit eddig mindennél jobban imád, de ez egy másik történet.