2012. szeptember 29., szombat

Megfigyelve

Amúgy is tervben voltak a kamerák a lakásba a riasztó mellé, mert milyen frankó már látni a weben, hogy mi a jó búbánatért szól a riasztó, vagy ami még jobb kvázi isten hangján közölni a betörővel, hogy mennyi ideje van elhagyni a házat a védelmezők érkezéséig. (Hova tovább napközben meglesni, hogy miben is fárad el a macska:P) Eddig mégis elmaradt. Most viszont adódott a lehetőség így a gyerekszobát már őrzi egy éjjel látós kis csoda, aminek a képét neten, telefonon is tudjuk követni. 

Messze lévő kedves:)
Nem a megfigyelés a cél, egyszerűen csak néha jó ránézni, hogy mi miatt kapcsolt be a légzésfigyelő/bébiőr, vagy, hogy komolyan gondolja-e a sírást, vagy csak álmában nyünyörög. Meg jó lesni csak úgy álmában is, hogy milyen édesen alszik, s tehetjük ezt úgy, hogy kicsit sem zavarjuk meg az álmát. 

Álomőrzés:)

Előnyös azért is, mert így mégis nyugodtabban megy el az ember a szomszédasszonynak leadva a légzésfigyelőt, elvégre ő is rá tud nézni, hogy tényleg békésen alszik-e a felügyeletére bízott ded, vagy csak a technika rosszalkodik. 

Mindjárt teljesen felébredek
Jó reggelt:)
Szóval biztonságérzetet ad és megnyugtat. Amúgy meg remek lesifotók készítésére ad lehetőséget:D