2014. március 17., hétfő

Mazsi

Egy gyors bejelentés, ahogy a facebookra apuka megírta :)




"Kedves Barátaink, Ismerőseink! Ez úton szeretnénk bejelenteni, hogy 2014. február 4.-én 9 órakor 3700 grammal, 54 cmel megszületett harmadik kisfiunk, Alex (Mazsi).

A mai nap több szempontból is ünnepnap számunkra. Ma, 6 hét után végre hazahozhattuk a kisbabánkat. És egyben ünnep, hogy a teljesség igénye nélkül boldogan mondhatunk köszönetet.

Köszönjük Mazsikának, hogy kitartott mellettünk, és velünk maradt.
Köszönjük azt a számos megnyert csatát, amit Mazsinak kellet vivnia az életéréért pocakon belül és kívül. 
Köszönjük az édesanyjának, aki számos nehézség ellenére, végig tudta csinálni a várandósságot, és ezzel megpróbált minden esélyt megadni Mazsinak, hogy ma itt lehessen.
Köszönjük annak a több mint száz orvosnak, nővérnek, egészségügyi dolgozónak, mentősnek, hogy mind mind hozzátettek a várandósság alatt és után ahhoz, hogy ma itt lehessünk.
Köszönjük a barátoknak, ismerősöknek, kollégáknak és mindenkinek azt a sok-sok segítséget, amit kaptunk.
És külön köszönjük a gyermekeinknek, Zsebinek, és Bogykának, hogy a megpróbáltatások ellenére, a kevesebb figyelem, idő, játék mellett is itt voltak és vannak velünk, és ma mindenkinél boldogabban fogadták legkisebb testvérüket."


Amint kicsit magunkra találunk és belerázódunk a háromgyerekes mindennapokba ígérem érkeznek további bejegyzések is Mazsiról.