2014. július 4., péntek

Mazsi - 5. hónap


Adatok: 7,44 kg, 68 cm magas és 43 cm a buksija. 

Alvás, evés…alias napirendetlenség: Azt hiszem végülis kialakult valamiféle rendszer nála is. Természetesen próbál a testvéreihez igazodni - nyilván ebben a mi kezünk is benne van, még ha nem is tudatosan/akaratlagosan. Szóval reggel - fél6-6 körül- általában ő ébred elsőként, de ezt csendes magyarázással teszi. Reggeli tápszer, aztán játék, torna, izmozás. Legkésőbb 9re elfárad és alszik egy rövidet (30-40 perc), többnyire előtte eszik még egy tápszert. Aztán ébredés után megint játék és izmozás. Ebédidős tápszer, majd dél és egy között bealszik egy hosszabbra. Utána ismétli a korábbi programot, aztán fél4-4 körül még alszik egy rövidet, hogy kipihenten várja haza a tesókat:P Innen már a közös móka és kacagás a program. Fél7-7 körül szokta jelezni, hogy neki elég a napból. Pancsi, tápszer és szunya. Éjjel vagy ébred, vagy nem. Ha igen, akkor általában csak egyszer valamikor 2-3 között. 


Kimittud: Hátról hasra, hasról hátra forog. Meg a tengelye körül is. Ügyesedik. Kuszó mozdulatok...maratoni távok megtétele nélkül.

Fog: Semmi extra jel. Csorgó nyál, hála a dentinox akciókért.

EÜ: Nem ilyen aktualitás a hónapban. 


Hordozás/utazás/egyebek: Nyári ingázás továbbra is tart. Remekül viseli az utazást általában. Sokszor alszik, vagy ha nem, akkor is inkább nézelődik, beszélget, mint sír (volt azért ilyen is). Dévény immár csak két hetente. 

Aktuális becenevek: Mazsi, Mazzsantó, Mazsfül, Mizsmazs, Mazsola, Tündérbaba, Csodafiú, Mazskulancia, Mazscica, 


Tesók: Szinte szerelmesek belé a nagytesói :) Ő meg kacarászással, fülig érő mosolyokkal jutalmazza az igyekezeteiket. 


Jade vs. Mazsi: Megdöbbentően sokat hízeleg neki a macska, ilyet eddig nem csinált…mindegyik fiúval más-más kapcsolatot épített ki a cicc.