2014. június 15., vasárnap

Holnemvolt park


Még csak az első plakátok hirdettek létezését kora tavasszal (a honlap még nem is volt aktív) amikor kinéztem, mint célpontot. Ma délután jutottunk el:)



Bár nem látszik, de Zsebi is rajta van;)
A régi vidámpark műemlékjátékait, néhány állatot és némi újdonságot felvonultató terepre a belepés gyors és hatékony az árak első hallásra valóban barátságosnak tűnnek, ahogy azt a honlap is hirdeti. (Állatkerttel kombinált belépő is van) Azért a végére nem ennyire barátságos a képlet mert a játékok nagyrésze fizetős: vagy zsetonos vagy kp...ami ugye azért hamar eszi a 200asokat. Meg a hol ez hol az a fizetés módja dolog amúgy is kiakaszt. Na mindegy...erősen under construction még minden. Meglátjuk merre hogyan alakulnak az állatkerti tervek és mennyiben valósulnak meg - az igen biztató - a látványtervek:)




















A fiúk mindenesetre élvezték. Zsebi a játékokat is (mesecsónak- erre Bogykát is neveztük, de finoman szólva sem tetszett neki (persze a mögötte elhaladó hullámvasút hangjaitól szegényem frászt kapott, meg nem is értette, hogy ha vonat, akkor azon miért sikít mindenki:S)-, hullámvasút, egy kis vonatozás -kölcsön a Vasúttörténeti parkból- ez is Bogykával, aki a végén sírva ugrott le (múlt héten még alig lehetett levakarni a vonatokról), no és kötelezően a nosztalgia körhinta), Bogyka ugye az első hullámvasúti-látvány és hanghatás okozta sokk után már nem igen akart semmire felülni. Az állatokat viszont mind a ketten nagyon szerették. Bogyka a suttogó is színre lépett...minden állat odamegy hozzá, akkor is, ha nincs nála kaja...szinte érthetetlen:P 

Zsebi még sok játékot kipróbált volna, és nem is fáradt el úgy, mint az öccse, de a zárókörhintázás utáni madárka-etetéssel egybekötött kürtőskalács evészettel őt is rá lehetett beszélni a távozásra. Bő két órát töltöttünk a parkban, s terveink szerint legközelebb Zsebike születésnapi ajándékként megkapja osztatlan figyelmünket, az állatkertben, a holnemvoltparkban és Budapest mertóvonalain;)...mert neki azt hiszem már érdemes élményt ajándékozni (persze nem titok, hogy lesz tematikus szülinap is...de nagyszabású játszóházas zsúrt még nem tervezünk egyenlőre;))