2014. június 8., vasárnap

Nyári rezidencia – 2014.

Idén nyárra kicsit másként terveztünk, mint tavaly. Eleve maradtak bölcsisek nyárra is a nagy fiúk, tehát szóba sem jött az egész nyárra leköltözés. Hosszú hétvégékkel terveztünk, azzal is inkább két hetente. Így is lett. Azért készültünk idén is, újdonsággal is a kis csapatnak. J


Mivel nem volt idén lehetőség felállítani a nagy medencét kaptak a fiúk egy kis pancsolóst. Aztán vételeztünk egy korrekt méretű hinta-állványt (később teszek fel fotót, ha nem felejtem el)…van rajta sima hinta (eredetileg lap, de mi másikat akasztottunk fel), hajócska jellegű két személyes, meg kakasos jellegű kétszemélyes (nem tudom a hivatalos elnevezéseket) és van csúszda része is a hinta-állványnak. Persze továbbra is meg a tavaly beszerzett kis csúszda, műanyag mérleghinta, homokozó. Nagy siker lett a trambulin…mondjuk nem gyenge méretű darab ;)


Bent a szobákban is volt némi változás, elvégre nőtt a létszám. A mi szobánk maradt ahogy volt, a régi kinyitható kanapénkkal, csak erre vételeztünk egy matracot, ami méretben nem passzol tökéletesen és így nem lehet becsukni a kanapét, ellenben sokkal kényelmesebb aludni rajta. A gyerekek szobáját pedig kissé átdolgoztuk. Zsebinek levittük az korábban itthon használt ágyát, Bogyi került a tavaly vásárolt kiságyba, Mazsi pedig az Anyósom féle kiságyban aludt (ebbe vettünk egy légzésfigyelőt, mert fő a biztonság).


Kint persze komoly vonzerőt jelentettek az időközben beköltözött állatok: malacok, tyúkok :D És persze a járműparkot is bővítettük egy klassz kis traktorral ;)