2011. október 23., vasárnap

Az ágyfoglaló

KáeM osztálytalálkozója kapcsán jártunk ezúttal Győrben. S ha már mentünk, hát úgy tettük ezt, hogy Ica mamának, Erzsi dédimamának, Tibor dédipapának és persze a pocakos Gyöngyvér nagynéninek is legyen alkalma babázni. ;)

A tesztelés kemény munkájában hódolnak Zsebinek:)
A nap nagy részét Gyöngyvéréknél töltöttük, ahol is a nagyjából hat hét múlva várható Regina szobája már szinte teljesen készen van. Gyöngyvér nagyon kedvesen felajánlotta, hogy akár ott is aludhatunk, hiszen minden rendelkezésre áll egy kisbaba fogadására. 

Regi szoba Zsebi tesztelés előtt
/A képet Sógornőm készítette/
Az ottalvást passzoltuk, de azért napközben Zsebi előtesztelte Regi nagyjából összes használati tárgyát: a kiságyat, a zenélőforgókát, a játszószőnyeget, a pelenkázót és még a fürdőkádat is. Nem kellett sok újdonsággal találkoznia, hiszen a bútor tökéletesen ugyanolyan, mint amilyen a saját kis szobájában is van, a kis kád sem különbözik semmiben. Újdonságot a pelenkázón lévő feltét (bár színre ez is sárga;)), az ágynemű, a zenélőforgóka és játszószőnyeg jelentett. 

A zenélőforgóka és az ágy mosolyminősítése
Sajnos elmulasztottuk a fentiek képi dokumentálását - legalábbis a nagy részét - de azért elárulom, hogy minden tökéletesen vizsgázott. Zsebi mosolyogva jelezte, hogy megfelelőnek minősít mindent az unokahúgának:D