2011. október 20., csütörtök

Kimenő

Vekerdy mester - akinek nem vagyok nagy rajongója - is megmondta a szülőknek szükségük van kettesben töltött időre. Ezért hát már a várandósság alatt nyilvánvaló volt, hogy szükségünk lesz babysitterre, mert hát a nagyszülők nem laknak átugrási távolságra (avagy betartottuk az ősi szabályt, még véletlenül se tudjanak az anyósok papucsban átjönni:P - Kérem az anyukáinkat, hogy ne sértődjenek meg;)). 

Szóba sem jöhetett idegen. Én sokáig reménykedtem, hogy egy régi kollegám, aki időközben nyugdíjas lett elvállalja időnként, de sajnos nem tette. Aztán eszünkbe jutott Tündi és a babamasszázs oktatáson meg is beszéltük, hogy szokott ilyet vállalni, s nekünk is szívesen megteszi. Még sem ő vigyázott Zsebire az eddigi két kimenőnk alkalmával.

Merthogy kedves barátnőnk Évica is felajánlotta, hogy szívesen vigyáz a Zsebecgyerekre időnként. Így mikor két hete vacsorázni mentünk néhány ismerőssel, akkor is Évica kényeztette Zsebibabát, s tegnap este is, amikor mi bulizni voltunk egy kicsit:)

Két hete hazaérkezve ez a látvány fogadott:D:D:D
Nem akarunk nagy rendszert csinálni a dologból, mert nem másnak vállaltuk a gyereket, de tényleg hisszük és valljuk, hogy attól hogy szülők lettünk még szerelmes pár is maradtunk, akiknek igenis szüksége van kettesben töltött időre is. Meg Zsebinek sem árt, ha megszokja másnak a társaságát is, nem szeretnénk, ha félne és nem maradna el rajtunk kívül senkivel.

A kimenők, amúgy jól sikerültek, az első alkalommal még ébren volt Zsebi mikor elmentünk, s Évica nem is tette az ágyába aludni: lényegében ölben aludhatott a kis királyfi:) A tegnapi alkalomnál már aludt mikor felvigyázója megérkezett, s nem is ébredt fel amíg mi haza nem érkeztünk. 

Nekünk azért furcsa volt a kis csomag nélkül. Beszéltük is, hogy azért folyton ott motoszkál az ember fejében, hogy mit csinálhat éppen a mi kis csodánk;) De tényleg jól esett ez a pár óra teljesen felnőtt idő, amikor lényegében nem esett szó babás témákról, és kakis pelenkákról:) Újra rághatóak lettünk;)

Itt is újra köszönjük szépen Évicának a rendelkezésre állást:)