2011. december 8., csütörtök

4. hónapos oltás

Két oltást kapott tegnap, a harmadik Di-Per-Te (tudom, hogy már nem így hívják), meg megvolt a második Prevenar. Most egy darabig nincs szúrkálódás. :) Nagyon jól bírta, az elsőt végig vigyorogta. A másodiknál volt egy nyikkanás, de mire felvettem az ölembe, már vigyorgott vissza a doktornőre. 


Meglepődött a kétféle tápszeren - az asszisztensnő közölte, mikor elvitte a kis könyvet és a felírnivalók listáját, hogy ezt tuti nem fogja felírni a doktornő, mert nincs kétféle tápszer - de gond nélkül felírta.

Apa őrzi az álmomat:)
Kérdezett egyebet is az étkezéséről a Doktornő, aztán teljesen elcsodálkozott, hogy kóstoltattunk vele gyümölcsöt. Ők a Sinlac pépet ajánlották (kaptunk is egy receptet). Szerinte a gyümölcsök még marhára ráérnek, majd 5 hónaposan kezdjük egyáltalán a kósoltatást (ha anyatejes lenne, akkor 6 hónaposan:S). Viszont mondta a kekszet, hogy naponta egy babakekszet nyugodtan adjak neki:S Szeretem ezt a veszett nagy egyetértést a magyar egészségügyben.


Marad a szülői megérzés és a józan paraszti ész:) 


Ma kicsit nyomottabb volt a szokásosnál és többet is aludt, de nem tudom, hogy ez az oltásoknak tudható-e be, vagy a szeles időnek. Mert mi is rosszul aludtunk tegnap éjszaka és hallottuk, hogy ő is nyöszörgött néha. Mindenesetre be nem lázasodott most sem. Viszont átaludta a babaúszást, így ott nem voltunk ma.