2011. december 19., hétfő

Regina látogatóban


Unokatesók egymásközt

A friss szülők:)

Múlt vasárnap kicsalogatták Reginát a pocakból:) Sógornőm nem volt olyan szigorú a látogatókkal, mint mi, így már tegnap meglátogattuk a kicsi unokahúgit. Nem mentünk üres kézzel, "sütöttem" egy meggyes pelenkatortát, és készítettem egy névre szóló, születési dátummal ellátott takarót is.

Az ajándékok becsomagolva:)

Kicsi családunk Regi hercegnővel kiegészülve
Az első etetés után indultunk, így 10 körülre érkeztünk meg. Regi nem sokkal ezelőtt aludt el, így hát beszélgettünk és Zsebiztünk, amíg a kicsi lány felébredt…jó hosszan aludt, ugyan Zsebi közben megebédelt és bedobta a délutáni szunyát is. Még aludt, amikor Regi pocakja jelzett, hogy bizony neki jár a cici:) Nem maradt éhen:) Utána babáztunk….húú nagyon fura volt, a picike a mi közel 9 kilósunk után. Aztán fotózgattunk, majd Regi kért egy kis repetát, végül ismét elaludt.

A kész takaró
Mi ekkor jutottunk az ebédhez, amit én készítettem el, még itthon:) Aztán még beszélgettünk, képeket nézegettünk. S mivel Zsebinek korán lövik fel a pizsijét, hát ott fürdettünk, és vacsoráztattunk, így a kocsiban hazafelé már nyugodtan tudott aludni. Hazaérve egy kicsit megébredt, így gyorsan átöltöztettük, aztán már folytatta is a megkezdett szunyát…ami még mindig tart:)

Vendégfürdés:)
A torta csomagolás előtt
Még egyszer szeretettel köszöntjük az unokahúgit a nagy világban és köszönjük a lehetőséget:)