2012. augusztus 19., vasárnap

Bogyó - 16. Hét

Pontokba szedve az adott hét eseményei, ahogy eszembe jutnak, biztos lesz, hogy kimarad, mert - Bogyó szempontból legalábbis - eseménytelennek bizonyult a hét, vagy nem volt változás a korábbiakhoz képest:)


  • Állandósult popsi izom görcs a jobb popsiban:P Vannak jobb és rosszabb napok. Azért a dupla adag magnézium és torna, meg nyújtás nem rossz dolog.
  • Vérvétel ügyintézés: kiváló eü rendszerünknek hála hajrá Bálint Analitika, mert hogy ki mire és hová adhat beutalót az pont annyiféle verzió, ahány embert megkérdezünk:S
  • Két várandósság között a fogyásnak vannak hátrányai is. Persze jó érzés 36os kismamagatyát venni;) Azért nem vesznek kárba a kifogyott darabok sem;)
  • ÖcsiBogyó mocorog, főként este virgonckodik, de időnként a Bátyuskája akciózására is reagál, Zsebi mondjuk ebből még nem nagyon fog fel semmit. 
A pocak nem kicsi, de ha éppen nem akarom, akkor nem lehet észrevenni, hogy lakik odabent valaki. Nyilván a pocakfotózásnál nem húzom be a hasam (hájam:P).


A mai nap eseménye pedig, hogy megszületett Bogyó leendő keresztszüleinek a kisfia. Alex babát szeretettel üdvözöljük itt is:) Hosszú és boldog életet kívánunk neki:)