2012. augusztus 31., péntek

Státusz Zsebi 13. hónap

Hófordulós hosszadalmas nincs és nem is lesz, csak pár apróság, ami eszembe jut, amihez kedvem van:)
Szeret veszélyesen élni:)
A mérleg szerint 12,5 - 12,8 kiló, én némely napon sokkal többnek érzem.
Lehetetlen megmérni a magasságát, de kb. 80 cm. Bodyból 92-es, ami nem feszül, gatyókból még többnyire jók a 80asok. 

Nagy erőkkel növeszti a fogait, lényegében folyamatosan a szájában van valami és ömlik a nyála. Emiatt vannak kifejezetten rosszabb napjai is (remélem, hogy emiatt:P), néha éjszaka is kell kelni hozzá.

Rengeteget tud enni: főzeléket (ha kanállal, akkor az pépes legyen, ha kézből, akkor jöhet darabos kaja is), joghurtot eszik főként. Tápszerből 3x kis adagot (reggel-délben-este). Iszik a szívószálas itatójából, pohárból vagy amiből éppen sikerül:) Napközben egyszer alszik dél körültől, teljesen változó, hogy mennyit. Este 8 körül fekszik és általában reggel 7ig alszik egyfolytában, esetlegesen teát szokott igényelni. Néha azért érezhető rajta a sok bujkáló fogacska, de ilyenkor általában nappal is nyűgösebb.

Ahová lehet gyalogosan szeret menni, még jobb, ha tologathat is valamit:)
Jár, néha fut. S lényegében most ez is a legnagyobb móka az életében. Sokkal kevesebbet játszik a játékaival, mint korábban, mert most az köti le a figyelmét és minden idejét, hogy sétáljon a lakásban (vagy azon kívűl) fel és alá. Sokszor igényli, hogy kísérgessük, így odajön megfogja a kezünket és húz magával (többször mind a kettőnket "felszedi" ezzel a módszerrel). Most már lehet vele programot szervezni, amennyiben az nem hosszabb fél-háromnegyed óránál, ennyire van ugyanis hitelesítve, után megunja és új szórakozási lehetőséget keres. (Jelzem, hogy meglepően kevés lehetőséget találunk, ahová ilyen pici gyerekkel lehet menni.:( Mármint olyat, ami ár-érték arányban jó és ahol tényleg neki is van látni/mókáznivaló)

Az első etetés...mindenki megúszta sérülés nélkül, sőt kölcsönös megelégedettség jellemezte az eseményt:)
Cicával egyre gyengédebb ügyesebb. Persze ha belelendül, akkor még mindig tud fájdalmat okozni a szőrősnek, ahogy az is neki.