2012. augusztus 30., csütörtök

Campona - Tropicarium

Sziasztok halak megjöttem:)
Mivel Zsebit minden állatkereskedésben lenyűgözik a halak, hát úgy gondoltuk itt az ideje az első látogatásnak. Biztos, hogy első és hamarosan lesz több is, elvégre mi magunk is nagyon szeretjük, régen bérletünk is volt (lesz újra:D).


Egy nem oda illő élőlény:P
Cápaveszélyben:P
Ahogy várható volt teljesen lenyűgözték a halak, integetett, vigyorgott nekik. Itt-ott megpróbálta megsimogatni őket, s persze beszédbe is elegyedett némely példánnyal. Természetesen a madarak és a majmocskák is tetszettek, de a vízi állatokat nem sikerült senkinek felülmúlnia.

A tegnap született kicsikére utalva:)
A cápa akvárium, az új barlanggal (nekünk legalábbis új volt) is elnyerte tetszését, látszott, hogy igazi vízimacska, mert persze kereste a bejutási lehetőséget, s nagyon nem értette, hogy ha más emberek úszhatnak odabent, akkor ő vajon miért nem. /Éppen két búvár keresett valamit nagyon az akváriumban./


A végére azért érezhető volt rajta némi fáradtság, de miután visszaült a babakocsijába ismét lelkesen integetett a halaknak. S a medúzákat is ámulattal csodálta. 


A rája simogatást kihagytuk, mert elég sokan voltak, meg hát félő volt, hogy helyből ugrana a kezünkből a medencébe. Az üzletben körülnéztünk (nincs is más választása annak, aki ki akar jutni…micsoda üzleti fogás és micsoda kiszúrás ez a kicsit nagyobb gyerekkel rendelkezőkkel), megállapítottuk, hogy az eddigieknél is drágább lett. Aztán búcsúzóul még benéztünk a szomszédos állatkereskedésbe, hogy köszönjünk ott is halaknak, meg persze a papagájnak (ez a kép múlt héten készült). 

Mindenkit lenyűgöztek a halacsok:)
Összesen nem egész egy órát töltöttünk a célhelyen, ami mondjuk korábbi kettesben tett látogatásainkhoz képest kurta, de Zsebivel pont tökéletes volt. Az árak kicsit sem lettek kedvezőbbek, aki szereti és többször akar menni, annak tényleg megéri a bérlet, mert a két felnőtt jegy 4600 pénzt kóstált, míg a két felnőtt éves bérlet (egy éves időtartamra, korlátlan számú belépésre jogosít, és a bérlet nélkül velünk érkezőnek 15% kedvezményt jelent) 18.000 forint.

Búcsúbeszéd;)


A képeket elnézve azt hiszem teljesen egyértelmű, hogy miért döntöttünk úgy, hogy itt az ideje az akváriumnak;)