2014. május 30., péntek

Bogyka nagy ágyban

Cica vendéggel :)
Úgy alakult az élet, hogy a nyári rezidenciához leszállítmányoztuk Zsebi ágyát Győrbe a Mamához. Itthonra így kellett új nagy ágy. KáeM meg egyik ismerősénél látta emeletes ágyként hasznosítva az IKEA KURA ágyat. Mértünk, döntöttünk és már mentünk is vásárolni. 

Nagy csapatos bandázás
Az összeszerelés villám tempóban zajlott, mert éppen programunk volt és jött Kati mama a fiúkhoz. Így első körben Zsebi aludt lent és Bogyka meg maradt a kiságyban – amit mondjuk nem fért oda, ahová terveztük (hiába mértünk :P ), de azért pár napra tartaléknak bent hagytuk ;)

Garázsnak is kipróbálták:P

Ezután jött egy győri hétvége, majd éles teszt az ágynak: Zsebi fent, Bogyka lent. Csont nélkül vették az akadályt :)) Imádják az új ágyat, sokat kuckóznak benne. 

Zsebi egyedül nem mehet fel és jöhet le egyenlőre, de ezt a korlátozást többnyire teljesen jól viseli. Így is sokat bandázunk fent is :)

A lenti részre még tervben van egy függöny, egyrészt, hogy éjszaka ne legyen zavaró az ajtónyitogatás (többnyire nem együtt alszanak el, illetve fent van ugye a sátor), másrészt, hogy kuckósabb legyen nappal :)

Így is tud benne aludni:P

UPDATE:
Elkészült a függöny. Imádják…én nem annyira, mert napi szinten ugrálják le a függönycsipeszekről (mókás, hogy még egy sem tört el, csak a függöny pattan/szakad le róla). Funkcionálisan mondjuk tényleg hasznos.







Télre kicsit tunningoltunk az ágyon, apuka beszabott két stafnifát, hogy kicsit magasabban legyen az ágyrács. A rács és a padló közé betettük a régi játszószőnyeget. Került huzattal ellátott szivacslap a fej-részhez, hátulra pedig vonatos szőnyeg a falra. Így még kuckósabb és elég meleg is…tudom, mert volt alkalmam tesztelni párszor. :P És persze beköltözött számtalan plüss is, mert anélkül nem élet az élet :)