2014. május 4., vasárnap

Mazsi -3. hónap

Ez sem lesz túl kimerítő :) Lévén még mindig akad szokni való a háromgyerekes léten. A rutin és a rend még kialakulóban...utóbbinak a kialakulásában mondjuk nagyon reménykedek ;) 

Adatok: 5,94 kg, 61 cm és 40 cm a buksija. Ruhákból a 62 lett a nyerő. Pelukából 2-es Premium Care.

Alvás, evés…alias napirendetlenség: Lassan alakulunk. Még nincs semminek fix és óraműpontos ideje. Többször alszik még napközben, eszeget is, aztán persze izmozik is sokat :) Nagyon csendes tündéri baba, ritkán sír. Este már együtt fürdik a három legény…miatta toltuk előre a nagyfiúk fürdését, akik így még ébren vannak a pizsi-osztás után. 


Kimittud: Igyekszik behozni minden lemaradást. Hasról hátra fordul minden irányba nagyon lelkesen. Nem mindig van lelkesen hason. Nézelődik, mosolyog. Megfog ezt-azt. A kiskönyves kötelezőket szépen teljesíti. Forog a tengelye körül és kúszik a kiságyban. 


Fog: még mindig semmi jel:) 


EÜ: Megkapta az oltsátait…azért késve, hogy összehozzuk Bogykával az időpontot. 



Hordozás/utazás/egyebek: Megjártuk Győrt, Bonyhádot, előbbit kétszer is. Többnyire jól viselte az utazásokat, az idegen környezetet is. Együtt fürdenek :) Járunk Dévényre is persze, meg befigyelt még pár orvosi vizsgálat, vagy legalábbis kértünk időpontot pár helyre, majd jönnek a részletek, ahogy sikerült haladni :)


Aktuális becenevek: Mazsi, Mazzsantó, Mazsfülű, Mizsmazs, Mazsola. 



Tesók: Szerelem oda-vissza :D Viszik nekik a játékokat, kényeztetik, Mazs pedig felnéz a nagy tesókra. 


Jade vs. Mazsi: Imádni való, ahogy a cica bújik hozzá, meg hízeleg neki. Vigyázza az álmát. Érdekes, hogy nem fekszik be mellé a kiságyba, csak szigorúan a pelenkázón, rosszabb esetben a mérlegen alszik.