2015. július 2., csütörtök

Háromgyerekes élet…

…olvastam az alábbi képeken látható szöveget itt és megtetszett, hát kikommenteltem :)


1. Pedig milyen praktikus is a busz /ha nem nekem kell vezetni:P/….de azért tényleg igaz, hogy a hárommal még pont bele lehet férni megfelelő méretű normál személyautóba. És az is tény, hogy kellett azért sakkozni, hogy találjunk olyan gyerekülést, ami a biztonsági-követelményeket is teljesíti és be is fér. (Jó, hogy a szomszédok megtalálták, mi meg tesztelhettünk vele;)) 

2. Mazsi alapvetően még tud baba lenni, de már most nosztalgikusan szoktuk emlegetni, hogy jah majd visszasírjuk az időket, amitől most sírógörcsöt kapunk:P 

3. Hát mondjuk az apjukkal zenélnek, én meg majd táncolok, mert az emberek a port jobban bírják, mint a hangomat:P (Igen, ennek ellenére énekelek a fiúknak. Nem, még nem hangzott el túl gyakran, hogy inkább hagyjam őket aludni;P) 

4. Legalább egy….általában…mert ezek hárman is tudnak zsiványok lenni. És egyenlőre nehéz megoldani az elkülönítést. 

5. Este lefekszem, reggel felkelek…azmiaz??? Mondjuk a kollégáim szerint végtelenek az energiáim, mert sosem látni rajtam, hogy milyen éjszakánk volt…kedves tőlük…vagy pont nem (ha onnan nézzük, hogy mindig szarul nézek ki:D) 

6. Hát a mosás nálunk azért simán a mosoda, legalábbis néha (bepisilés azért még erősen játszik és nyilván fog még sokáig, mire mindenki szobatiszta lesz…félő, hogy addigra már én nem leszek az:P), de van amikor tényleg elég két naponta elindítani (7kg-ot bír a gép) 

7. Hangzavar…hát igen, sosem voltunk tömeg-rendezvényre járó emberek, de három gyerek mellett erre totálisan nincs is szükség. 

8. …és még csak két intézménynél tartunk (meg persze a szülők munkahelye, meg a szülök magánélete) :) De van külön naptárszíne a családi eseményeknek…naná, hogy elektronikusan vezetjük. 


9. A három gyerekes élet legszebb pontja, amikor eljátszanak egymással ketten, vagy hárman. Aztán a leggázabb, amikor kettő jól elvan a harmadik meg ilyen-olyan okból elrontja a játékot. De hát úgy szép az élet, ha zajlik. A két szülő egy gyerek téma megoldása az nagyon kemény, de azért nem lehetetlen, bár az is tény, hogy nálunk mondjuk ritka rá az igény, mert sokszor mikor előkerül, hogy csak egyik, csak másik, akkor hívják a többieket is. 

10. Tökéletes megoldás gyereknevelésben??? Hát ebben nem hiszek. Meg annyira, de annyira más a három fiú jelleme, hogy lehetetlen is ugyanúgy bánni velük. 

A második része a bejegyzésnek is aranyos, mondjuk oda nem pattogtak a fejemből a kommentekJ Meg sok helyen csak sűrűn bólogatva egyetértően tudtam hümmögni.