2012. április 29., vasárnap

Állatkert

Apa neked is tetszik a fókashow?
Annyira szoktak tetszeni neki a kecskék - birkák itt a lakóparkban, hogy gondoltuk tetszeni fog az állatkert is:) Tetszett is, ami az állatokat illeti…legalábbis a ketrecben lévőket, mert azok az állatok, akik embernek képzelik magukat és sétálgattak fel s alá, na azok nem annyira. Nem a megfelelő napot választottuk, mert iszonyatosan tömeg volt (apropó az előzetes sms-es jegyvásárlás nagy találmány;)). 

Vombatles utáni pózolás:)
Sokan voltak egyébként pici babákkal, több Zsebinél kisebb is volt. Ő mondjuk most nincs egyszerű korban, mert hosszú távon már unalmas neki a babakocsiban ülni, kiszállni és totyogni még nem tud, mászni meg ugye nem lehet…mert nincs semmi letelepülési lehetőség (vagyis csak padok). 

Hogyan kéne megsimogatni ezeket a nagy cicákat????
Az elején sikerült elaltatni - nem egyszerű ezt ekkora tömegben, annál is inkább, mert amint találtunk egy csendesebb zugot ott megjelent rögtön egy nagyobb tömeg. Már gyanakodtunk, hogy valami légypapírszerűséggel vonzzuk magunkhoz az embereket:S

A cicafiú tud élni azért:P
Amit lehetett megnéztünk, megmutattuk Zsebinek is. A fókashow az apukája nyakából nagy sláger volt:) Az oroszlánok tetszettek még neki látványosan. A többi állatnál nem nyilvánított kifejezett véleményt. Megebédeltettük, aztán bepróbálkoztunk a délutáni altatással, de nem sikerült rávenni, így viszonylag hamar feladtunk és valamivel 12 óra előtt haza jöttünk.