2013. szeptember 1., vasárnap

Á-padomat…

…mostanában többször előfordult, hogy Zsebi megébredt éjszakai, vagy nappali alvásában. Szinte kivétel nélkül a fenti kijelentés hagyta el a száját, majd persze aludt tovább békésen. 

Tény, hogy este fürdés után még nézhet a kiságyban kicsit mesét az iPadon, meg az is, hogy még mindig nagyon szeret vele játszani, de hát ez már komoly szerelem:P

Na ennek kapcsán akkor jöjjön egy szösszenet az aktuális kedvenc játékokról. Közben komolyodott, a régi játékok közül sok már nem érdekli annyira. 

Mostanában a legjobb móka a Youtube maga….kér hozzá segítségét - milyen meglepő, nem tud még írni:P Aztán a kérésnek megfelelően felkutatatott videókból már maga válogat. Majd szól, amikor olyan helyre ért, ami nem felel meg az igényeinek. Motorokat szeret nézni, angol gyerekdalokat, angol gyerekes videókat, játékbemutatókat és ami mindent visz az Hippo a táncolós, mivel a linken található egy 5 órás végtelenített verzió, gyanakodnom kell rá, hogy más gyereke is rákattant már:P 


Nagyon szereti a lego duplo-s játékait (ez éppen az állatkertes, de van bujkálós, meg vonatos is). Megnézi, játszik velük, aztán elvonul és megpróbálja a látottakat a saját kockáiból megépíteni :) (Vagy megépíttetni velünk…azért a csináljak piminkét - pingvinkét - kérésnél cseppet lehaltam, de megoldottam és felismerte:P - Később pedig kapott a játékban is látható darabból egyet)


Jó móka az autós játék, akár ez a vezetős - szerintem kicsit gagyi, akár ez a kirakós. A forma rakogatósokat és a szortírozósokat pedig még mindig és továbbra is nagyon kedveli. 

Egyre többet játszik a "felnőtt" játékokkal, mint a repülő leszállítós, vagy a vonatos (ezekhez még értelemszerűen kér segítséget). Illetve imádja nézni a N.O.V.A. 2. intróját.

Gyanakodnom kell arra is, hogy valamilyen szinte tud "olvasni", vagy legalábbis felismer bizonyos betűket, mert a meséket tartalmazó alkalmazásban simán kiválasztja - csak szöveg alapján - azt amit nézni akar és tényleg azt is indítja el. A "multi-gesture"-okat pedig úgy kezeli, ahogy én sosem fogom:P