2009. április 27., hétfő

Ember tervez, reménykedik…

…aztán a természet dönt. Mert a természet nem szereti, ha beleszólnak a dolgában, ahogy KáeM szokta mondani: „bosszúálló”. Hát úgy tűnik, hogy kicsit görcsösek voltunk. Mert szombaton este (két nappal a várt előtt) megjött a menzeszem. Nem kis csalódást okozva ezzel nekünk:(



Tudjuk, hogy nem maradtunk le semmiről és azt is, hogy az első próbálkozásra nagyon ritkán jön össze a dolog, de azért nagyon reménykedtünk, s én egy csomó koraterhességi tünetet felfedeztem magamon, hogy valóban megfogan és elment a baba, vagy csak beképzeltem, nehéz lenne így utólag megállapítani. ("A statisztikák szerint minden 10. terhesség vetéléssel végződik. Pontos adat nincsen, hiszen sokszor a nő nem is veszi észre, hogy terhes, hiszen közvetlenül a beágyazódás után, egy normál menstruáció során elvetél. Ilyenkor a menzesz lehet a szokásosnál bővebb, darabos. Az ilyen, nagyon korai vetélés esetén a méhűr rendszerint spontán, teljesen kiürül, orvosi beavatkozásra többnyire nincs szükség. Ilyen esetekben nem kell várakozni, akár a következő ciklustól újra teherbe lehet esni.")




De nem hagyjuk magunkat, s a kezdeti szomorúság, csalódottság is hamar átadta a helyét az újabb tervezgetésnek.A következő „körre” még jobban felkészülünk. Mégis jön az ovulációs teszt, hogy pontosítsuk, amit így is sejtünk:)