2012. július 4., szerda

Bőrgyógyászat

Családilag volt nézetnivalónk, de főként Zsebi arcán lényegében állandó jelleggel jelenlévő piros pöttyök miatt kerestünk megfelelő szakembert. Felnőttben tobzódik az ember, de babás magán bőrgyógyászt találni már művészet. Azért sikerrel jártunk.


Igazából szerencsére senkinek nincs semmi komoly baja. Kaptunk krémeket Zsebi arcára, de igazából a diagnózis az, amit magunk is tudtunk/sejtettünk: baromi érzékeny a bőre (igen ezt anyától:P)/kicsit gyors a növekedése és ezzel a hormontermelése sem átlagos. A lényeg, hogy nem hagy maradandó nyomot egyik kis pötty sem.

A rendezői bal oldalon látszanak a pöttyök....néha az alsó ajka alatt is kijön pár.
Körmendy doktor úr egy bűbáj volt egyébként. Telefonon kerestem és a saját mobilját tudtam hívni (ez nálam eleve pluszpont, hogy nem egy asszisztenst kell levadászni), lényegében azonnalra tudott időpontot adni és nagyon korrekten mondta, hogy ha időben belefér szívesen megnézi az egész családot, ebben az esetben maximum két vizitdíj árát szokta elkérni, de nyilván még ennyit sem, ha két anyajegyről van szó pluszban. Kicsit többről volt, így hármunk teljesen bőrgyógyászati vizsgálatáért 20 ezer forintot fizettünk (egészségpénztári számla kiállítása alap volt). Ajánlott orvost KáeMnek, aki ősszel le tudja szedni a két leszedésre ítélt anyajegyét és kérte, hogy ha nincs semmi egyéb gond, e-mailben akkor is jelentkezzünk, hogy rendbe jött-e Zsebi arca. Egyéb esetben pedig természetesen mehetünk újra, akkor már kicsit csökkentett összegért.