2012. május 7., hétfő

Úszkálunk a boldogságban, meg az uszodában



Már emlegettem, hogy elkezdtünk úszni. Nos mivel december vége óta egyre látványosabban élvezi, s végülis megtaláltuk a számunkra tökéletes oktatót is, hát felvettük a heti rendszeres programok közé.



Szuper kis csapatunk van, többnyire hárman vagyunk - legalábbis a kemény mag, akik mindig ott vannak, legyen süvítő szél, vagy éppen 20 centi hó - no meg Noémi az oktató. Zsebi így végülis komoly háremmel büszkélkedhet, ugyanis a másik két úszópalánta a szebbik nem képviselője:)


Kicsi fiúnk nagyon élvezi a mondókázós éneklős vizi programot. S a szülők - nyilván főként én - is kellemesen szórakoznak, új ismeretségek kötése közben. Noémi igyekszik változatossá tenni az órákat, nyilván keretek között tudja ezt megvalósítani. Minden órának része a ráhangoló masszázs, illetve 3-7 merülés (kedvtől függően), na és persze játékos ráhangolás a későbbi uszásnemekre. Mondókák, dalok, móka és kacagás minden mennyiségben. Elméletben 50 perces egy óra, de mivel mi vagyunk adott napon az utolsók, ezért hát nem kergetnek ki a vízből, így a játékos szabadprogram kicsit el szokott nyúlni.