2011. június 8., szerda

Pirula patika

Azt hittem ezt már sokkal régebben megmutattam. Szóval az alábbi helyes kis kupacot szedem minden reggel éhgyomorra. Aztán ebédhez és vacsorához még a Merckformint....hogy az inzulinrezisztencia ne keverjen be Zsebinek.


Melyiket miért is....
Femibion - 800 az első 12 hétben, most már 400. 1x1 Magzatvédő vitamin, azt hiszem értelemszerű, hogy Zsebi és a magam egészségéért.
Magnerot - 1x1 szem. Magnézium készítmény az izomgörcsök megelőzésére. A készítmény hatóanyaga: 500 mg magnézium-orotát-dihidrát.
L-Thyroxin 50 µg - 1x1 szem. Kiegészíti, vagy helyettesíti a szervezet pajzsmirigyhormon termelését. Avagy, hogy a jód jobban felszívódjon:)
Jodid 200 µg - 1x1 szem. A jód nyomelem, amely mind a pajzsmirigyhormonok termeléséhez, mind a pajzsmirigy megfelelő működéséhez elengedhetetlenül szükséges. Ha nem megfelelő a mennyisége az -finoman szólva - rossz irányba befolyásolja a baba értelmi képességeinek fejlődését.

És - ahogy fentebb írtam - ami nincs a képen az Merckformin XR 750 mg retard tabletta, amit ebéd és vacsora után szedek a megfelelő inzulintermelés fenntartásának érdekében.