2009. november 19., csütörtök

Új lakás, új élet

Hogy ne csak szomorú témák legyenek:) Anyósommal tegnap előtt beszélgettük msn-en, hogy szerinte mennyire érthető, hogy mégis úgy döntöttünk, hogy minél előbb ki szeretnénk költözni. Konkrétan úgy fogalmazott: „A rosszat magunk mögött kell hagyni. Új lakás, új élet. Napfény és csupa öröm.”

Remélem, hogy így lesz. Mindenesetre elég sokáig úgy gondoltuk, hogy még itt maradunk, amíg el nem adjuk, csak azután költözünk ki, de most mégis a költözés mellett döntöttünk. Ehhez persze kellett néhány szerencsés csillag együttállása is, illetve az, hogy a lakás befejezése ilyen ütemben halad. 

Készen vannak a hideg burkolatok, elvileg ma fugáznak. Utána bekerülnek a szaniterek, s hát jövő hétre így a két szoba laminált padlójának letevése van, illetve a festés. Szerencsés esetben november végére készen lesz. S mi tényleg kint tölthetjük már az idei karácsonyt.

Természetesen nem lesz teljesen berendezve a lakás, de a lényeges elemek meg lesznek a beköltözéshez:) S így hát babánk nem csak hogy oda fog megszületni, de ott fog megfoganni is;)


/További otthonos bejegyzések/