2011. szeptember 7., szerda

Balatonfüred rulez

Apa alias KáeM viszonylag gyakran látogatja az Anna-bál városát munkából kifolyólag. Ezúttal mi is elkísértük. Odaérkezve nagyon kedvesen fogadtak az ottani kollégai, megcsodálták az éppen békésen szunyáló Zsebit, gratuláltak hozzá és megleptek minket egy kis ajándékkal is. (Itt is nagyon szépen köszönjük!) Ezután pedig az irodához tartozó egyik apartmant is a rendelkezésünkre bocsátották, hogy ott nyugodtan tudjam etetni a fiatal urat.

Balatonfüred iPhone szemmel:)
Mire lepakoltunk óramű pontosággal fel is ébredt a kis uralkodónk, így már kezdődhetett is az etetés. Ami általában úgy néz ki, hogy cici, majd cumiból tápszer. Nos pár napja a cicit éppen csak megízleli, majd egy határozott mozdulattal köpi is ki. Sebaj, szaranya alias én ilyen apróságokon nem akad fenn, nyomja üvöltő gyereke szájába a tápszeres cumit, aki elégedetten el is cuppogja a szokásos mennyiséget, s utána esetleg még egy kis ráadást. Itthon ezután a fejés következik, ott persze erre nem volt lehetőség, így büfiztetés után bezsuppoltam a gyereket a mózeskosárba és már tekertünk is le a sétányra.

Zsebike és a szülők Balatonfüreden
Leszámítva a levezető út macskaköves szakaszát nagyon kellemes sétát tettünk, s másfél óra múlva apuka is tudott csatlakozni hozzánk, s még egy gyors ebéd is belefért.

Ezután ismét etetést, majd hazaindulás következett. Zsebike a jelek szerint nagyon jól érezte magát, így biztosan meg fogjuk még párszor ismételni ezt a napot.