2011. május 2., hétfő

24 hetes kontroll - Dr. Herczegh Szabolcs

Lábak kinyújtva keresztbe kalimpálva
Ismét eltelt egy hónap...repül az idő:) Picit elkéstünk, mert valamiért iszonyatos dugó volt, de azért nem volt vészes és nem is volt morcos a doktor úr. Gyorsan megbeszéltük hogy még mindig jól vagyok:) Megkaptam a friss leleteket: citológia és Hepatitis-B. Illetve átbeszéltük a kérdéseket, aztán már mentünk is kukucskálni.

Nem szégyenlős kisfiú:)
Zsebike nagy pörgős pillanatait élte éppen, de azért sikerült mindent megmérni, meglesni. Továbbra is kicsit előrébb jár a valós koránál és még mindig fiú;) A mért értékek alapján a gép 25 hetesnek és 3 naposnak számolta összesítésben és már elérte 750 grammos súlyt. Megkérdeztük, hogy ez mennyire pontos, azt mondta a doki bácsi, hogy plusz/mínusz 10%:)

Mérési eredmények
Ezután megkaptuk a leletet, a képeket, a házi orvosnak az igazolást, aztán köszöntünk is el. Az asszisztens hölgy még mért egy vérnyomást, aztán már távoztunk is. Egy hónap múlva találkozunk, időközben most nincs semmi feladat (a terheléses cukor lenne, de ugye az már megvolt). Illetve átbeszéltük még, hogy most lenne időszerű a 4D UH, ha menni akarunk, mert így még esélyes, hogy egyben belefér Zsebike:)